Fanny Sophie Gjestland er utdannet gullsmed og edemetallformgiver fra København. Hun arbeider i en ny tradisjon av kunsthåndverkere med en leken tilnærming til materialet og dets tradisjoner.
Tuva Gonsholt har arbeidet med glass i 28 år, og har jobbet med ulike glassblåsere og designere både i Norge og Danmark. Hun har utdannelse fra The Royal Academy of Fine Arts, School and Design, på Bornholm, i Danmark.
Odd Fredrik Heiberg, født 1965 i Oslo, arbeider som billedkunstner, kurator, prosjektleder, pedagog, kunstformidler og skribent. Han har hatt en rekke utstillinger i inn- og utland og har utført flere offentlige oppdrag.
Berit Kowalski arbeider innenfor feltet, filigransarbeid og smykkedesign. Hun har fagbrev som Filigranssølvsmed og lager bunadsølv til Telemarsbunaden.
Hilde Tørdal (1972) og Bård Tørdal (1972) er utdannet billedkunstnere fra Kunstakademiet i Trondheim (NTNU) og har samarbeidet om kunstprosjekter siden slutten av 90-tallet. De bor og arbeider både i Tørdal og Skien, Telemark og har felles atelier på Spriten Atelierfelleskap.
Ørjan Amundsen (f. 1982) arbeider hovedsakelig med video, tekst og musikk, som oftest kombinert. Sentralt i hans praksis er undersøkelser av hvordan digitale medier og informasjonsteknologier er med på å forme vår oppfatning og forestilling av virkeligheten.
Instagram: orjan100000
Verena Winkelmann (f. 1973 i Levanger) har MA fra Academy of Arts i Leipzig. Hun stiller ut regelmessig ved Galerie b2_. Arbeidene hennes har tidligere blitt vist ved institusjoner som Nasjonalmuseet, Kunstnerforbundet, Preus museum, og sist deltok hun på fotofestivalen Rencontres Arles i Frankrike med prosjektet Fathers.
Pål Gumpen tok sin mastergrad i studio 'Intermedia Confrontation' ved Academy of Arts, Architecture and Design (AAAD/UMPRUM) i Praha, under Jiří David og Milan Salak. Gjennom kunst undersøker han hvordan individets bevissthet og sosiale strukturer skapes i samspill med teknologi, og hvorvidt noe kan kalles "virkelig".
Sølvi jobber både med det figurative fotografiet og det dobbelt-eksponerte fotografiet som er et lag-på-lag-bilde, der lagene gjøres mer eller mindre gjennomskinnelige.
Hovedlinjen for Karis kunstnerskap er å videreforedle elementer fra alle former for keramisk industri. Hennes motivverden spenner fra det private og humoristiske, til det konseptuelle, ornamentale og historiske refererende. Både i forhold til menneskelige og arkitektoniske problemstillinger.
Kjetil Harket (f. 1966) er utdannet møbelsnekker ved Carl Malmsten CTD i Stockholm, den mest prestisjetunge eliteskolen for møbeldesign og håndverk i Norden.