Digitale kart for Skien

Innhold

Standardkart er et interaktivt kart for mobil, nettbrett og PC. Søk på adresser eller gnr/bnr og zoom i kart og flyfoto. Her finner du eiendomsinformasjon, plandata (reguleringsplaner og kommuneplan) og godkjente byggetiltak. I dette kartet er ikke eiendomstema aktivt.

Eiendomskart er et interaktivt kart for mobil, nettbrett og PC. Søk på adresser eller gnr/bnr og zoom i kart og flyfoto. Her finner du eiendomsinformasjon, plandata (reguleringsplaner og kommuneplan) og godkjente byggetiltak. I dette kartet er eiendomstema aktivt.

Skoler og barnehager. Interaktivt kart for mobil, nettbrett og PC. Barne- og ungdomsskolekretser, skoleplassering og barnehageplassering.

Framtidig næringsareal. Interaktivt kart for mobil, nettbrett og PC. Gir oversikt over framtidige næringsarealer i kommune- og reguleringsplaner. 

Utleieområder. Skien kommune har flere utendørs arealer som egner seg til ulike kulturarrangement. Her finner du oversikt og link til søknadsskjema.

Planregister. Her finner du liste over vedtatte og pågående planer med link til informasjon og kartvisning

Trenger du vann- og avløpskart? Skien kommune har et rørleggerarkiv med skisser over de fleste eiendommer i Skien kommune.

Gatenavnkart er et interaktivt kart for mobil, nettbrett og PC. Her får du en forklaring på hvorfor gatene i Skien heter det de heter.

Skiløyper er et interaktivt kart for mobil, nettbrett og PC.  

Kulturminner er et interaktivt kart for mobil, nettbrett og PC med informasjon om nasjonale og lokale kulturminneregistreringer.

Branner i Skien er et interaktivt kart for mobil, nettbrett og PC. Her finner du informasjon om de store bybrannene i Skien med mer.

Til toppen